Veckan som gått

Veckans skrivande: Det går långsamt framåt. Och med det menar jag alldeles för långsamt. Nästa inlämning (vilket också är sista) är om en vecka, och dessförinnan ska jag hinna skriva ett manuspitch. Vet inte ens hur jag ska närma mig den uppgiften. Nej, just nu tryter motivationen. Jag hoppas på att nästa vecka kommer gå i skrivandets tecken.

Veckans bok: Gingarderoben av Leslie Jamison. Genom de första femtio-nånting sidorna så tänkte jag mest: nja, ingenting märkvärdigt. Sedan var det något som lossnade. Om det var jag som började fokusera lite mer eller boken som plötsligt tog en vändning är oklart. Lite av varje kanske. Det kändes som att språket blev bättre, storyn mer intressant. Nu är jag i alla fall helt uppslukad av den. SÅ bra. Den är fruktansvärt sorglig, sådär så att jag ett par gånger nästan har börjat gråta och vill lägga undan den. Vissa partier är bara så tunga och ångestladdade. Men då vet man att det är bra. Snart tänkte jag ju ge mig på Ett litet liv och den ska ju visst vara en resa in i ångestens mörkaste mörker så det är väl klokt att jag förbereder mig.

Veckans bästa: 1. Att känns solens värme mot huden. Åh, vårkänsla. Varje år kommer du och knockar mig. 2. Att min son lärt sig säga både ja och nej. Det underlättar en del i vardagen plus att han är helt bedårande när han börjar prata mer. 3. After work med mina fina kollegor.

IMG_1923

IMG_1922

Veckans sämsta: 1. Mitt gips som jag fortfarande måste traska runt med. 2. Damen inne på ett knökfullt h&m som snäste åt mig och sa kan du inte gå en annan väg när jag artigt frågade om jag kunde få komma förbi henne med barnvagnen. Blir på riktigt ledsen av sånt beteende. 3. Den gigantiska spindeln som bosatt sig i vårt hem.

Det var det. Nu ska jag äta middag och fortsätta läsa alternativt kolla på någon serie.

0

Lämna ett svar

Stäng meny