Teknikstrul & mobilbilder från den senaste veckan

img_4660

Så tröttsamt det är när saker tar längre tid och är krångligare än man förutspått. Vilket uppenbart konstaterande. Anledningen till att det varit tyst här några dagar är att jag har försökt flytta bloggen till ett nytt webbhotell. Det kan väl inte vara så svårt, tänkte jag först. Efter flera timmar av telefonsupport och krångel tänkte jag inte så längre. Så om ni noterat att sidan legat nere är det därför.

Lyckades flytta över bloggen, men då var alla bilder försvunna. Inte optimalt. Så nu har jag flyttat tillbaka den till mitt gamla webbhotell och tänker att jag löser det längre fram. Jag har i alla fall börjat bygga en ny sida, som inte är helt färdig än och som jag tänkte berätta om längre fram.

Nu går vi vidare till något roligare än teknikstrul. Nämligen en hel drös med bilder från de senaste dagarna.

Skrev en liten bok en dag, om en familj som är i lockdown. Min fyraåring berättade historien och jag skrev och illustrerade. Vilket konstverk, va?!

Vi är inne på vecka fem (tror jag?) av lockdown och just nu känner jag att alla i familjen kommer må bra av att förskola och jobb börjar igen. I det stora hela tror jag att vi bara mått bra av att vara hemma mer, men det börjar bli påfrestande. Såklart. Försöker också att inte få uruselt samvete över hur mycket skärmtid det blir vissa dagar.

Vi går på vår dagliga promenader i alla fall. Oftast till botaniska trädgården.

Ibland får vi feeling och går och köper glass och takeaway-kaffe.

Jag går ut och springer, mycket. Häromdagen sprang jag den här vägen och fick en känsla av att jag var i Sverige. Av någon anledning. Till höger om vägen gick en häst omkring i sin hage. När lockdown är över ska jag börja rida igen! Saknar närvaron av hästar i mitt liv.

Tänker att jag får bidra med lite höstkänsla till alla i Sverige.

Hittade vildvuxen rosmarin som växte hela vägen ner till trottoaren. Tog med mig lite hem.

Ja, så ser livet ut här just nu. Till helgen ska jag kanske gå in och jobba lite. Den fysiska bokhandeln är stängd fortfarande, men webbutiken är igång så det finns saker att göra. Hur ska det gå att jobba igen? Vara i ett sammanhang utanför familjen. Träffa kollegor. Minns jag ens hur man socialiserar med folk? Det återstår att se. Hur har ni det i era delar av världen?

0
DELA:

Lämna ett svar

Stäng meny