Skrivandet, dejtkvällen och konserten

Helt plötsligt har det gått en vecka sedan sist. Jag sitter här i min grotta och harvar på med mitt manus som en annan eremit, intet nytt på den fronten. Eller jo förresten, jag har ägnat de senaste dagarna åt att göra rätt så stora ändringar. Kände att jag hade fastnat totalt och så kom jag slutligen på vad som behövde göras. Ändringarna innebär dessvärre att jag måste skriva om massa scener plus göra en del research innan jag kan komma igång. Så jag ligger inte helt i fas med hur mycket jag ska skriva den här veckan, om jag inte kör en Stephen King och skriver 2000 ord om dagen under helgen. Det kan hända!

Men nog om skrivandet. Skulle ju berätta att jag och T förra helgen hade första kvällen ute på jag vet inte hur länge. Och det var inte vilken kväll som helst, utan vi skulle på konsert. Och inte vilken konsert som helst, utan Fleetwood Mac! Dessutom hade vi fantastiska platser, nästan längst fram. Det var magiskt! Stevie Nicks alltså, vilken kvinna och vilken röst! 72 år är hon dessutom. Rätt imponerande ändå. Dessutom var Neil Finn med på turnén och när de spelade hans låt Don’t dream it’s over var gåshuden ett faktum.

Annars var favoriterna The chain, Gold dust woman och Landslide. Och just det – på slutet körde de Tom Pettys Free fallin’ vilket också var helt fantastiskt. Okej nu har jag slut på superlativ.

Så glad att vi fick en utekväll tillsammans, det behövde vi! Förhoppningsvis hinner det inte gå lika lång tid till nästa gång.

3

Lämna ett svar

Stäng meny