Några saker att glädjas åt

Nu är det lördag förmiddag i denna del av världen. Jag är lite trött efter en sen kväll igår och inte tillräckligt med sömn i vanlig ordning. Men detta till trots så känner jag mig uppsluppen och glad. Det är härligt krispigt i luften och solen skiner.

Bara det faktum att solen skiner kan ju ibland räcka för att göra en på gott humör. Men i mitt fall har jag flera bidragande orsaker till min uppsluppna sinnesstämning, nämligen följande:

1. Att min blogg har länkats till på Sandra Beijers blogg. För några veckor sedan skrev Sandra ett inlägg där hon efterfrågade nya bloggar att läsa och ytterst ödmjukt så tipsade jag om min egen. Kom hem igår kväll till upptäckten att jag hade haft ovanligt många besökare på bloggen och blev så klart väldigt glad. Hoppas att några av er vill hänga kvar här med mig. Så roligt att få tips på massa andra bra bloggar också. Fint initiativ tycker jag! Finns förresten på Bloglovin’ om ni vill följa mig där.

2. Att jag haft en utekväll. Ja, som sagt, igår kväll var jag ute för första gången sedan Felix föddes. Tror inte jag till fullo hade insett hur mycket jag behövde det. Att få sitta och prata ostört, avnjuta god öl, lyssna på fantastisk livemusik. Kom hem till T som satt på sängen med en sovande bebis i famnen. Han gråter varje gång jag försöker lägga ner honom, sa han. Så jag har suttit här sedan du gick. Min mobil dog för en timme sedan. Jag fick först lite dåligt samvete, men han bara log och sa: it’s fine, tonight was about you having a night off.

3. Att jag har börjat yoga igen. Har yogat hela två gånger den här veckan. Korta pass visserligen, men det är alltid något. Jag har saknat mina stunder med Adriene. Min rygg behöver verkligen detta. Eller hela min kropp förresten. Och mitt psyke.

Inte helt lätt att uppnå zen med en klätterapa omkring mig, men ändå.

4. Att jag har påbörjat kursen Friday Lab. Det har jag ju redan skrivit om här, så jag ska inte gå in mer på det nu, mer än att återigen säga att jag är så himla glad att jag valde att gå med, och känner mig förväntansfull inför vad som komma skall.

Okej, nu får det räcka innan jag börjar låta som någon välj lycka-guru. Snart är jag nog tillbaka till mitt vanliga mediokra humör. Kan ju inte vara glad jämt liksom, vad skulle det då bli för balans i tillvaron?

1

Lämna ett svar

Stäng meny