Oktoberlistan

Den här dagen har känts evighetslång, pga sjuk och otroligt trött, som en ju oftast är när en är sjuk. Måste se till att bli frisk NU. Men ett litet blogginlägg ska jag väl orka med innan jag går och lägger mig. Tänkte att jag kör samma lista som förra månaden, hämtad hos Kugge.

Första tanken under månadens första morgon:

Det var tre dagar sedan, så jag minns inte alls. Men om jag skulle gissa så var det: nej snälla Felix, vakna inte redan!

Jag ska jobba med:

Ska som vanligt jobba i bokhandeln tre dagar i veckan. Även varannan lördag från och med nästa vecka. Har ett författarevent snart som jag kanske ska vara med på. Ska även försöka lägga tid på att leta skrivjobb, men manusskrivandet slukar så mycket tid. Så vi får se.

Jag ska skriva:

På manuset som jag skriver för Bonniers manustävling. Målet är att bli klar med råmanus/första utkast i slutet av oktober. Jag har kommit ungefär halvvägs och tror att jag började skriva på det för drygt en månad sedan, så bara jag håller samma tempo borde jag fixa den deadlinen.

Maträtt jag är sugen på att testa:

Har känt mig rätt oinspirerad när det gäller matlagning på sistone och det känns som att vi äter samma saker hela tiden. Så jag vet inte. Men jag vet att jag gärna vill testa att baka en Key lime pie, har nämligen aldrig gjort det. Kanske inte riktigt en maträtt men ändå.

Den här boken ska jag läsa:

Läser just nu Få det gjort Svart bälte i vardagseffektivitet av David Allen. Har precis påbörjat den så det återstår att se om jag blir en effektivitetsninja när jag läst ut den. Sedan har vi Atomic Habits av James Clear att läsa till bokklubben i Friday Lab community. Men för att balansera dessa fackböcker måste jag ju slänga in åtminstone två par skönlitterära böcker. Mitt storslagna liv av Jenny Jägerfeld och Olivia för alltid av Julia Wickholm. Förresten är det hög tid att jag slänger upp en recension på bloggen snart.

Jag har mest lagt tid på detta som nu äntligen förverkligas:

Kan faktiskt inte komma på något. Men i slutet av månaden kan jag förhoppningsvis säga att mitt råmanus är färdigt.

En målsättning som är möjlig att nå:

Bli färdig med manuset måste jag ju säga då, även om jag har mina stunder av tvivel. Men det gäller ju att ha rätt inställning. Andra mål jag har för månaden är att fixa min Linkedinprofil, ge bloggen en make-over och börja meditera igen.

Jag är mest kluven till:

Hur jag ska hinna skriva klart manuset och samtidigt lägga tid på att försöka få skrivjobb som frilans. Plus resterande pussel med jobb och familj.

Det här ger mig energi just nu:

Energin ligger ärligt talat på minus just nu, men jag sitter och äter choklad. Det hjälper lite.

Det här ser jag mest fram emot:

Ska åka upp till Oamaru i slutet av månaden, ha en helg med Todds familj. Det ser jag fram emot. För övrigt: att bli frisk! Och att det ska börja bli lite varmare.

Hoppas ni får en fin månad! Nu ska jag gå och sova.

2

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så kul att du fyllde i listan! 🙂 Lycka till med manuset!!

Lämna ett svar

Stäng meny