Hej kära Göteborg

Det är fredag. Jag sitter i huset som vi har hyrt över helgen. Det ligger i Högsbo, i Göteborg. Min fina gamla hemstad, som igår välkomnade oss med strålande sol. Idag är det däremot grått och regnigt, men min väderapp har lovat sol framåt kvällen så jag sitter och väntar på att den ska kika fram.

Igår hängde vi Slottsskogen ett tag. Åt god lunch, följt av bollspark och bus. Tog sedan en promenad med en kär vän, satt i botaniska och pratade om hur livet sett ut det senaste ett och ett halvt året.

Klockan hade hunnit bli sex när vi tog med oss två trötta barn från Slottsskogen, gick förbi affären för att handla mat och sen hem. Efter att barnen sov skulle vi se Game of Thrones, men jag var så trött att jag halvsov på soffan efter tjugo minuter. Gav upp och gick och la mig. Sov otroligt dåligt i en liten säng som var alldeles för mjuk. Mitt i natten gick jag ut och la mig på bäddsoffan som istället var stenhård. Har alltså fortfarande två avsnitt kvar av GoT och ser spoilers precis överallt. Jaja, det är som det är. Min sambo begick dessutom kardinalsynden att se, inte bara det näst sista, utan även det sista avsnittet utan mig. Osäkert om jag kan förlåta honom för detta. Går helt emot all vett och etikett gällande serietittande.

Nu inser jag att klockan är mycket, så jag ska trotsa min trötthet och gå och göra mig iordning. Ikväll ska jag ut och äta med några vänner. Det ser jag fram emot!

6
DELA:

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Stäng meny