För tio år sedan

Egentligen är det något som tar emot inombords när det gäller att haka på dessa trender i sociala medier. Kanske för att man till slut ledsnar på att se samma grej överallt? Men med det sagt, så tycker jag att just #10yearchallenge är rätt så underhållande. Jag är en sucker för nostalgi, så får jag en anledning att rota igenom gamla foton så tar jag den.

För ganska exakt tio år sedan så var jag tjugotre år och reste till Nya Zeeland för första gången. Jag och Todd hade bara träffats i några månader (vi bodde båda i Australien) och han bjöd med mig till Nya Zeeland för att gå på hans systers bröllop. Inte trodde jag väl då att jag tio år senare skulle bo här och ha två barn tillsammans med den där killen som jag reste runt med, medan jag äventyrade på andra sidan jorden. Men så blev det, och så innerligt glad och tacksam är jag för det. Även om jag grämer mig över att det ligger så fasligt långt bort från Sverige.

Dagens bild. Ganska mycket tröttare nu, men också ganska mycket lyckligare.

2

Lämna ett svar

Stäng meny