Att sätta ena ordet framför det andra

Följande skrev jag när jag startade den här bloggen, 2010. Det allra första inlägget.

Jag fryser om fötterna. Och idag ska jag börja blogga. Solstrålarna ligger och trycker på mot köksfönstret och liksom förstärker lagret av smuts och jag tittar ut på omvärlden men ser inte mycket mer än ett par hus, och bilar som kör förbi långt borta. Jag spelar musik på min laptop; ljudet är ihåligt och gnyende som något litet och desperat i en för stor värld. Björken svajar godmodigt här utanför och slänger sina gula löv till marken. Idag; mitt i hösten, mitt i allting, är det dags att börja sätta ena ordet framför det andra.

Sedan dess har det blivit ett ganska sporadiskt bloggande. Inte tillnärmelsevis så mycket som jag hade önskat. Jag tänkte skriva något om att saker har en förmåga att komma emellan, men sedan insåg jag att det bara är en dålig ursäkt. Hur som helst så ska jag inte klanka ner på mig själv för mycket, sådana dumheter har jag lagt av med. Istället lovar jag mig själv att försöka bli bättre på att hålla igång bloggen. Då kanske jag till och med kan få några läsare.

Blandad kompott 406

Bara för att, så lägger jag till en helt irrelevant, men ganska så fin, bild. Tagen i Melbourne där jag bodde en gång i tiden. 

0

Lämna ett svar

Stäng meny