En dag, många bilder

Igår var det onsdag och jag tog för en gång skull massa bilder hela dagen. Det var vårligt och skönt ute så jag bestämde mig för att åka in till stan och gå på marknad. Ett av barnen var taggad och det andra barnet var mest trött. Som det brukar se ut med andra ord.Marknaden visade sig vara mindre än vad jag trodde, och det fanns inte så mycket att titta på. Men detta innebar också mindre risk att tappa bort den vilda treåringen. Han är verkligen ÖVERALLT just nu, och ska prata med precis alla. Känner att jag måste gå och be om ursäkt för att han snudd på trakasserar folk, men samtidigt ska jag väl uppmuntra att han är social. Hur som helst, det enda jag hittade var en jeansjacka som jag insåg inte passade så bra när jag provade den hemma senare. Men vi åt churros med kolasås och chokladsås. Och jag tog mig hem med båda barnen i behåll så jag får se det som en lyckad utflykt. När vi kände oss färdiga åkte vi hem, åt lite lunch. Eller snarare; jag försökte få Lockie att äta, efter några tuggor gav jag upp och han fick lägga sig och sova en stund. Då passade lämpligt nog lillebror på att sova och jag kunde dricka kaffe och läsa min bok. Ungefär en timmes respit. Bästa stunden på dagen.Lockie vaknade och ville gå på promenad med sin bebis. Så vi tog en tur runt kvarteret.

Vi lekte tittut bakom grannens häck.Kom hem igen. På garageuppfarten ville Lockie leka hund, vilket går ut på att jag kastar en pinne som han hämtar. Om och om igen. Jag har blandade känslor inför den här leken, men han går verkligen in för det och försöker plocka upp pinnen med munnen. Inte så värst hygieniskt, men va sjutton, barn stoppar ju ändå allt möjligt i munnen.Sedan var det dags för lite yoghurt som tydligen skulle ätas utomhus och utan sked.Avslutade eftermiddagen med att mysa en stund i soffan med den här skelögda lilla krabaten.Och så lite pussar från storebror. En stund efter att denna bild togs så inleddes den kaotiska timmen innan läggdags, och då var det inte läge att ta några fler bilder.

0

Lämna ett svar

Stäng meny