Den magiska naturen

Idag åkte jag upp till Mount Cargill. Lite av en slump att det blev så. Egentligen skulle jag bara få barnen att somna, så jag körde en omväg hem. Bestämde mig för att kolla in ett område som ligger nära oss, men där jag aldrig varit förut. Och så såg jag en skylt mot Mount Cargill och tänkte: varför inte? Strax efter att vi flyttat till Dunedin gick vi upp till det här berget. Med en tvååring. Det tog cirka två timmar. Det var inte ett genomtänkt beslut. Men ändå värt det när vi kom upp. Nu körde jag ju hursomhelst. Så efter ungefär tio minuter möttes jag av denna vy.

Jag fick nästan lite svindel när jag satt i bilen där uppe. Framförallt när jag skulle backa och vända för att köra ner igen. Fanns såklart gott om plats däruppe, men ändå.

Tänkte på hur lätt det är att vänja sig vid att bo såhär, att man glömmer bort vilken ynnest det är att kunna åka en kvart hemifrån och njuta av det här. Naturen alltså. Bilderna gör ju inte utsikten rättvisa, men det var slående vackert.

3
DELA:
Stäng meny