Bebistiden och saker jag ser fram emot just nu

Det talas ju alltid om att man ska passa på att njuuuta när bebisen är liten, tiden går så fort och allt det där. Och jag måste säga att jag njuter något mer av bebistiden nu med andra barnet, just för att jag vet av erfarenhet att hux flux så är de ett år och ränner omkring. Kanske har det också att göra med att jag vet att det troligtvis är sista gången jag upplever det här bebisgoset, det mjuka fjuniga huvudet och den ljuvliga doften. MEN, allt detta mysiga till trots, så längtar jag tills Felix är liiite större.

Och samtidigt vill jag bara kapsla in den här tiden när han är så liten och fantastiskt mysig, kunna gå tillbaka sen när han är större. Snusa honom i nacken och insupa doften.

Andra saker jag ser fram emot just nu är:

  • Att börja springa igen. Ser med skräckblandad förtjusning fram emot detta, för det var såpass länge sen nu. Befarar att det kommer bli en tung uppförsbacke inledningsvis. Bokstavligt talat kommer det också bli tunga uppförsbackar, då den hör staden består till 90% av branta backar.
  • Att skaffa ett nytt 50mm objektiv till min kamera, så att jag kan komma igång med fotograferandet. Fick en Canon systemkamera av min familj i födelsedagspresent när jag fyllde 30, och jag har verkligen inte använt den så mycket som jag önskar att jag hade. Tänker att ett nytt objektiv kommer kicka igång inspirationen.
  • Att förhoppningsvis få besök av en kär vän från Sverige, i januari. Ska bli SÅ roligt!
  • Att åka till Sverige i maj! Biljetterna är bokade, snart kan nedräkningen börja. Ganska bra att T fick jobb som resekonsult, så han lyckades hitta billiga flyg.
  • Att njuta av varma sommardagar, utflykter, picknick i parken, bad och häng på stranden.

Just i denna stund ser jag fram emot att avnjuta en kopp kaffe till och läsa lite i Gun-Britt Sundströms Skrivliv. På återseende.

0

Lämna ett svar

Stäng meny