Allting samlat

Jag behöver rätta mig själv angående förra inlägget. Eftersom jag nu har importerat min gamla blogg så är första inlägget från december 2006. Alltså över tio år sedan. Det känns helt absurt när jag tänker på det.

Då hade jag bott i Göteborg i ungefär ett års tid, var bara 21 år (!), läste svenska på universitetet, ställde såklart även då de eviga frågorna om vad jag ska göra med mitt liv, etc. Och det där första blogginlägget handlade också, hör och häpna, om att komma igång med skrivandet, att som jag skrev ”knuffa mig själv i rätt riktning”. Jag börjar se ett mönster.

Hur som helst så känns det lite märkligt att nu ha alla blogginlägg samlade på ett och samma ställe. Så många olika delar av mitt liv som jag exponerar. Har lekt med tanken på att skriva anonymt, mest bara för att känna att jag inte ska behöva hålla tillbaka med något. Men sedan tänker jag att det är rätt så knäppt, det inte som att jag har något att dölja. Bloggen är ändå inte tänkt som en plats där jag ska ösa ur mig mitt allra innersta. Det är en balansgång det där, att kunna vara personlig utan att bli för privat för att det ska kännas okej för mig själv.

Jag har så ofta tänkt att min blogg är alldeles för spretig (skrev till och med ett inlägg om det för länge sen), men som vanligt är jag för självkritisk. För det finns visst en röd tråd. Jag skriver om böcker, mitt eget skrivande, vardagslivet, tankar och reflektioner. Nuförtiden kommer det säkerligen också handla en del om föräldraskap. Och snart kommer det även handla om någonting helt nytt och väldigt spännande, men det sparar jag till ett annat inlägg. Vilken cliffhanger.

0

Lämna ett svar

Stäng meny